Szeretnél extra jövedelmet a bevásárlásokból?

Vásárolni mindenki szokott, de kevés olyan lehetőség van, hogy a mindennapi élelmiszer, ruházati és egyéb vásárlások után pénz visszatérítést kapj. Hát még olyan, ahol rendszeres jövedelmed lehet....

Itt a remek lehetőség, hát élj vele! A regisztráció ingyenes, és ha mégsem élsz az üzlet adta lehetőséggel, akkor sem kéri senki számon. Ám ha mégis betérsz egy ilyen üzletbe, és a kapott blokkod adataid feltöltöd a webirodádban, a pénzed egyre csak gyűlik... Hidd el, nincs mit veszítened!

A SCnet világa:

A SCnet egyik előnye, hogy partnercégei a legnagyobb áruházláncok, mint pl. a Tesco, Spar, Lidl, Coop...

A csoport költségei után pénz visszatérítést, a vásárlói közösség építéséért pedig jutalékot kapsz.

Regisztrációhoz az ajánlód adatai is kellenek, ezeket és a vásárlási menetek leírását itt találod:

Egy rövid SCnet videó:


Minden hasznos perc egy kocka az élet útján. És minden lehetőség egy út a siker felé. Használd ki, hogy olyan "dologból" lehet jövedelmed, amit úgyis megteszel, amit szinte minden nap megteszel...Megnéznél egy másik lehetőséget is? Görgess lefelé!


Inlernet:

Az Inlernet szuper lehetőség vásárlás megtakarításhoz, jövedelemszerzéshez.

Hogyan?

Regisztrálj, a webirodádban keresd ki a hozzád legközelebb lévő üzleteket, és vásárolj náluk! Vásárlásaid után kedvezményeket kapsz, melyet jóvá írnak a számládra. De "fizethetsz" utalvánnyal is, melyet a webirodádban tudsz lefoglalni.


WASH N GOLD SHOP:

Ariel, Silan, Baba, Adidas, Domestos, Vape, Zewa és még sorolhatnánk. Bejáratott, ismert és szeretett termékek, melyek ott vannak minden háztartásban. Hogyan kereshetsz vele? Vásárolj online a webshopból olcsón, és ajánld ismerőseidnek! Minden ismerősöd vásárlása után jutalékot kapsz. Ennyire egyszerű!