Termékek értékesítése akár értékesítés nélkül

A lakosság több, mint a fele az interneten vásárol. Hiszen csak egy regisztráció, és azonnali 20-30%-os kedvezménnyel kapja meg a termékeket. Már ezért megéri csatlakozni. Mert ha már vásárolunk, vásároljunk OKOSAN! És ha még pénzt is kereshetünk vele??? Na, ugye, hogy nem érdemes kihagyni?

Görgess lejjebb a három kihagyhatatlan ajánlatért!


Költség- és kötelezettségmentes üzleti lehetőségek


A céget 1928-ban alapították, a magyarországi piacot 2016-ban hódította meg.
A belépés díjtalan. Nincs kötelező vásárlás, sem kötelező üzlet.
Regisztráció után azonnali 23%-os árengedmény!!!

"Biztosíthatlak, ha mellettünk döntesz, az álmaid valóra válnak. Nincs kockázat, nem kell lemondanod semmiről, hiszen a vállalkozás kidolgozott karrier tervvel segíti fejlődésedet a siker felé. Épp ezért nem okoz problémát, ha nincs tapasztalatod, mert itt minden mozzanat könnyen megtanulható."

Először is tisztázzuk, hogy két fajta lehetőséged van pénzt keresni, tehát, ha úgy döntesz, nem akarsz termékeket árulni, ne tedd!

1. - Termékek eladása - facebook csoport létrehozásával, személyes ajánlással, katalógusból való értékesítéssel

2. - Csapatépítés - ajánld a lehetőséget másoknak, hogy a csapatod forgalma által juthass bevételhez


Elegendő, ha ajánlod a munkát a közösségi oldalakon vagy ismerőseidnek, és megtanítod nekik azt, amit te csinálsz. Ezzel kiépítheted saját csapatodat, amivel magasabb pozíciókat, és magasabb bevételeket érhetsz el. A pénzkeresésnek nincs felső határa - csak Te döntesz az üzleted fejlődésének tempójáról és az elért bevétel összegéről, a közvetlen értékesítésben többéves hagyománnyal rendelkező céggel való együttműködés pedig biztonságot garantál.- Nem kell eladnod ismeretlen drága termékeket, és nem kell rábeszélned senkit különleges szolgáltatásra!- Nem kell venned belépő csomagot!- Nem kell regisztrációs díjat fizetned!- Nem kell minden hónapban vásárolnod, hogy jutalékod megkaphasd!- Nem kell több szintű "piramist" építened a magas jutalékhoz!

Ennél egyszerűbben, könnyebben még nem kerestél pénzt! Ugyanis Te is mint mindenki, minden hónapban vásárolsz különböző háztartási termékeket. pl.: tusfürdőt, fogkrémet, mosóport, öblítőt, és különböző tisztítószereket stb.

Csupán két dolgot kell tenned, hogy pénzt keress befektetés és erőfeszítés nélkül!
1. Mostantól nálunk vásárolod meg a háztartásodban használt vegyi árú termékeket. Ezzel már önmagában is rengeteg időt és pénzt spórolsz meg!2. Ha elégedett vagy szolgáltatásunkkal, küldj ajánló e-mailt ismerőseidnek.

Ennyire egyszerű!

Hogyan működik a rendszer?


Miután teljesen ingyenesen regisztráltál, ajánlod az embereknek az oldalon található lehetőséget.

A tőled érkezők egy része regisztrál és/vagy vásárol az oldalon.A vásárlásokért cserébe jutalékot fizetünk neked. Jutalékod mértéke az általad behozott emberek vásárlásai összegétől függ.

Kialakítottunk egy könnyen átlátható stabil jutalékozási rendszert. Tagok vásárlásait, jutalékozási számítását megbízható háttér program kezeli, és automatán számítja ki. Ingyenes webirodádban regisztrálásod után, saját ajánlói linket generál neked a rendszer, amit ismerőseidnek elküldve, ők azon regisztrálva automatikusan alád kerülnek a struktúrában. Részletesen nyomon követheted regisztráltjaid, vásárlásaikat és jutalékod gyarapodását.

Termékeink egy része német, osztrák import. Tehát minősége sokkal jobb, mint az itthon kaphatóké! Termék palettánkat folyamatosan bővítjük. Célunk, hogy a háztartás fenntartásához szükséges minden felszerelést - folyamatosan akciós áron- tudjuk hűséges tagjainknak kínálni. A vegyi termékek parfümmel kiegészülve, műanyag és faáruk, csomagoló anyagok és minden egyéb háztartási felszerelés a boltok árai alatt shopunkban.

Kizárólag márkás minőségi termékeket árusítunk, és ehhez szigorúan tartjuk magunkat a jövőben is, ugyanis a siker csak minőséggel érhető el!Ne szalaszd el a lehetőséget, mutasd meg TE, ismerőseidnek az akciós árainkat és segítsd őket plusz jövedelemhez! Ezáltal jelentős bevételre teszel szert!Mindenki által ismert, több évtizede bevált, kimagaslóan kedvező, akciós árú termékek már önmagukban is garanciát nyújtanak a sikerhez.Nem kell a számítógép mellől elmozdulnod sem. Mert egyéni webirodádból korlátlan ajánlói meghívót küldhetsz ismerőseidnek.

Regisztrálj most, mert hálózatunk napról napra villám gyorsan növekszik!


A cég 2018 április 30-án indult Magyarországon, és annyian csatlakoztak, hogy a rendszer az első napon túlterhelődött. A problémát azóta kezelték, és maximális a siker.

Divatos olasz ruhák, kiegészítők webáruházból történő vásárlása és értékesítése (ha többre vágysz a spórolásnál).
A regisztráció ingyenes!

- Saját webirodából dolgozhatsz
- Saját webáruházad lehet
- Jutalékot kapsz minden csoporttagod vásárlása utánEgy kis plusz, ha nem érted, miért érdemes belevágni:

Csapatépítés

Üzleti elemzők szerint, a közvetlen értékesítés különösen a multi-level marketing (MLM) az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Ez a tendencia folytatódni fog. Bár a világon már több, mint 200 éves hagyománya van.( Az első termék közvetlen értékesítésben 1768-ben került eladásra).

Magyarországon ez az üzletág az 1990-es évektől vált ismertté. Minden évben egyre több az ügyfelek száma akik ezt a vásárlási módot választották, és akik a közvetlen értékesítésben pályafutását megkezdi. És ez nem is csoda! Az MLM egy esélyegyenlőséget biztosító üzlet, akit ilyen munka érdekel szabadságra, függetlenséges, személyes fejlődésre vágyik, szakmai és anyagi sikereket szeretne elérni.

Itt nem számít, hogy hány éves, vagy mi a végzettsége, van e szakmai tapasztalata, van e családja, gyereke..... Az is lényegtelen, hogy képes-e eladni. Az a lényeg, hogy a termékeket használja és ajánlani fogja ismerőseinek. Az ajánlás a legjobb értékesítési technika.

A közvetlen értékesítés előnyös az ügyfelek számára is. El lehet kerülni a hagyományos kereskedésre jellemző dolgokat (nagykereskedő raktár- kiskereskedő vagy más közvetítők).A közvetlen értékesítésű cégek jó áron, jó minőséggel, magas árrés nélkül árulhatják termékeiket.
Használja Ön! Használja Vásárlója! Egyszerű!

(Betterware.hu)


Félsz elkezdeni?

Tartasz tőle, hogy ez az ajánlat sem válik be? Félsz, hogy elutasítanak? Akkor tedd fel magadnak a kérdést: Mi a jobb? Dolgozni menni, és napi nyolc-tizenkét órát robotolni, vagy megtanulni olyan alapvető üzletépítési lehetőséget - az összes kellemetlen vonzatával együtt -, ami rövid időn belül hozzásegít egy olyan főálláshoz, vállalkozási formához, ahol te magad osztod be az idődet, akkor és ott dolgozol, amikor és ahol te akarsz? A döntés a kezedben van. De! Ne várj csodákat! Ne akarj a belépés után egy nappal már milliomos lenni, és ne hidd, hogy tétlenül várakozva is sikereket érhetsz el. Ha így gondolod, van néhány rossz hírem.

- 1. Pénzt keresni csak munkával lehet! Igen, jól olvastad, itt is dolgozni kell. Nem házalni, nem tukmálni a termékeket (mert az online értékesítésénél valós, igazi termékekről van szó, nem csupán valamiről, amit még senki sem látott, és nem is kézzel fogható. Ha olyanba hívnak, jusson eszedbe a piramisjáték...), hanem használni egy olyan bevált üzleti modellt, melyből hosszú távon nagyon jó keresetet generálhatsz. Gondolom, te is találkoztál az online munkát kínáló hirdetésekkel. Ez az alapja mindennek. Itt kezdődik az információs üzlet, az a képlet, amiből a végén jutalékod lesz. Mert mi is a jutalék? Nem összekeverendő a bevétellel! A jutalék a csoportodba került társaid értékesítése utáni százalék. Így tehát, minél több emberrel dolgozol, annál több a jutalék. A jutalék az az összeg, amiért már nem te dolgozol!!!

- 2. Bevételed csak a termékek eladásából származik. Bizony, bizony. Itt is, ahogyan a hagyományos boltokban, a termékek értékesítése a cél. De! Elsősorban nem az eladáson van a hangsúly, és nem úgy, ahogy a porszívóügynökök csinálják. Mert itt ugyanazt csinálod, amit minden egyes nap. Ajánlottad már az utcabeli kisboltot valakinek, aki péksüteményt akart venni? Vagy egy fodrászt annak, aki frizurát akart csináltatni? Egy autószerelőt, kozmetikust, asztalost? Ha megláttak rajtad egy ruhát, elárultad honnan vetted? Ha megtetszett a barátnődnek a konyhai robotgéped, elmondtad a funkcióit, és hogy hogyan és honnan szerezted be? Ez ennyire egyszerű. Hiszen ebben az üzleti modellben a lényeg, hogy a te tapasztalataidat, élményeidet ajánlod az érdeklődőknek. Ezt nevezik direkt marketingnek, és ami a legjobb, hogy mindezt otthonról, az íróasztalod mögül, vagy akár telefonon keresztül is végezheted. Ismétlem, nem kell házalnod, sem rábeszélned senkire semmit!!!
Ha tehát összeállt a kép, már nincs mitől félned, mert kitartó munkával, az üzleti koncepció és a tapasztalataid átadásával olyan biztos jövedelemhez juthatsz, amivel megalapozhatod a saját, és a családod jövőjét. Igen, a családodét is, mert szinte mindegyik passzív jövedelem (az a pénz, amiért már nem te dolgozol) örökölhető.
Ne ugorj bele mindenbe fejetlenül! Járj utána, nézd meg a marketingterveket, hallgasd meg a lehetőségeket. Mindenképp olyan céget válassz, melynek termékei eladhatóak, és arányban van a minőség és az ár. És ne akarj mindjárt eladni!!! Mert itt jön a

- 3. rossz hír. A termékeket, bármennyire fáj is anyagilag, ki kell próbálnod ahhoz, hogy ajánlani tudd. Persze nem mindet - ki győzné azt pénzzel -, de legalább egyet-egyet, hogy beszélni tudj arról, milyen minőségű termékeket akarsz eladni, és mennyire megbízható a cég, akihez regisztráltál. Hiszen te is úgy szeretsz vásárolni, ha mások tapasztalatára építhetsz, mert úgy biztos lehetsz benne, hogy kipróbált, bevált termékről van szó.
Utoljára hagytam a feketelevest. - 4. Ez bizony MLM. Még akkor is, ha azt írják egy-egy hirdetésben, hogy "Nem házalás, nem piramisjáték, nem MLM." De igen, az. Viszont ez is egy szakma, és aki képes megtanulni, elsajátítani és alkalmazni, annak nagyon is jól fizet. Ezt úgy hívják: hálózatépítés. Riasztóan hangzik? Pedig egyáltalán nem az, mert semmiben sem különbözik az összes többi munkától. Keresel egy céget, amelyik szimpatikus, megtanulod, hogyan kell dolgoznod, és elvégzed a munkát. A munkát, mely az internet és az okostelefonok miatt bárhol, bármikor, NEM napi nyolc órában, NEM kötötten végezhető.
Igen, én is kerestem egy-két céget, és igen, én is online dolgozom. És igen, örülnék, ha te is a csapatom tagja lennél, mert együtt megalapozhatjuk a jövőnket, és sok más, a mókuskerékből kikerülni akaró ember jövőjét.