Online vásárlás és plusz bevétel

Nálunk nem csak olcsón, kényelmesen tudsz vásárolni, hanem havi plusz bevételt is könnyen szerezhetsz

- Nem kell eladnod ismeretlen drága termékeket, és nem kell rábeszélned senkit különleges szolgáltatásra!
- Nem kell venned belépő csomagot!
- Nem kell regisztrációs díjat fizetned!
- Nem kell minden hónapban vásárolnod, hogy jutalékod megkaphasd!
- Nem kell több szintű "piramist" építened a magas jutalékhoz!


Ennél egyszerűbben, könnyebben még nem kerestél pénzt! Ugyanis Te is mint mindenki, minden hónapban vásárolsz különböző háztartási termékeket. pl.: tusfürdőt, fogkrémet, mosóport, öblítőt, és különböző tisztítószereket stb.

Csupán két dolgot kell tenned, hogy pénzt keress befektetés és erőfeszítés nélkül!
1. Mostantól nálunk vásárolod meg a háztartásodban használt vegyi árú termékeket. Ezzel már önmagában is rengeteg időt és pénzt spórolsz meg!
2. Ha elégedett vagy szolgáltatásunkkal, küldj ajánló e-mailt ismerőseidnek.

Ennyire egyszerű!

Hogyan működik a rendszer?


Miután teljesen ingyenesen regisztráltál, ajánlod az embereknek az oldalon található lehetőséget.

A tőled érkezők egy része regisztrál és/vagy vásárol az oldalon.A vásárlásokért cserébe jutalékot fizetünk neked. Jutalékod mértéke az általad behozott emberek vásárlásai összegétől függ.

Kialakítottunk egy könnyen átlátható stabil jutalékozási rendszert. Tagok vásárlásait, jutalékozási számítását megbízható háttér program kezeli, és automatán számítja ki. Ingyenes webirodádban regisztrálásod után, saját ajánlói linket generál neked a rendszer, amit ismerőseidnek elküldve, ők azon regisztrálva automatikusan alád kerülnek a struktúrában. Részletesen nyomon követheted regisztráltjaid, vásárlásaikat és jutalékod gyarapodását.

Termékeink egy része német, osztrák import. Tehát minősége sokkal jobb, mint az itthon kaphatóké! Termék palettánkat folyamatosan bővítjük. Célunk, hogy a háztartás fenntartásához szükséges minden felszerelést - folyamatosan akciós áron- tudjuk hűséges tagjainknak kínálni. A vegyi termékek parfümmel kiegészülve, műanyag és faáruk, csomagoló anyagok és minden egyéb háztartási felszerelés a boltok árai alatt shopunkban.

Kizárólag márkás minőségi termékeket árusítunk, és ehhez szigorúan tartjuk magunkat a jövőben is, ugyanis a siker csak minőséggel érhető el!Ne szalaszd el a lehetőséget, mutasd meg TE, ismerőseidnek az akciós árainkat és segítsd őket plusz jövedelemhez! Ezáltal jelentős bevételre teszel szert!Mindenki által ismert, több évtizede bevált, kimagaslóan kedvező, akciós árú termékek már önmagukban is garanciát nyújtanak a sikerhez.Nem kell a számítógép mellől elmozdulnod sem. Mert egyéni webirodádból korlátlan ajánlói meghívót küldhetsz ismerőseidnek.

Regisztrálj most, mert hálózatunk napról napra villám gyorsan növekszik!